LINK za narudžbe

Banjalučki kolač

oslikan Zmijanjskim vezom

Više varijanti

Banjalučkih kolača

Torta

za male zvjezdice

Uskršnja jaja

oslikana Decoupage tehnikom

Romantična torta

za posebne prilike

Uvrnuti kolač

posebna slastica

Kuglof

po tradicionalnom receptu

Raznovrsna ponuda

slastica za svačiji ukus

Bakin kolač

sa mirisima djetinjstva

Kuhinjske posudice

u Chaby Chic stilu

Tutu suknjica

sa cvjetnim detaljima

Tutu suknjica

proljetni model

Tutu suknjica

i trakica za male dame

Tutu suknjica

za svečane prilike

Tutu suknjica

elegantni model

Tutu suknjice

više modela

Vesele čizmice

s oslikanim detaljima

Pogledajte moju ponudu • Dragi moji, već 4,5 godine sam "samo mama" i mislim da je to jedan od najlepših, ali i najodgovornijih poslova koje sam ikad imala. I pored svih obaveza jedne mame imam dosta zanimanja i interesovanja,... Ponekad mi se čini da imam 100 života malo bi mi bilo.

  Pored ovog posla i životnog opredeljenja diplomirani sam socijalni radnik, jedan od konsultanata Oriflama, te sekretar i član Udruženja kreativaca Draganasgarden. Bavim se izradom raznih rukotvorina, kao što su: tutu suknjice i trakice, broševi i šnalice, izrada mafina, kolača i torti, te dekoracija i uređenje prostora.

  Kod mene bakin kolac moze biti doručak... i anđeo se moze isheklati, a kamo li kapa, šal ili nesto slično.

  Društvo su mi divna vila i najlepši i najveseliji Mraz i Mrazica, a zahvaljujući udruženju često ćete me sresti na raznim dešavanjima u gradu, te dvaput godišnje (kada su sajmovi udruženja) pruži mi se prilika da bajke i maštarije pretvaram u stvarnost, pa pokloni i pahulje vise sa plafona, obučena u vilu vodim radionice za decu, gostujem u Žikinoj šarenici, a ponekad i sama postanem Mrazica.

i poželite nešto • Takođe radim kreativne radionice i edukacije koje su u mom domenu, povremeno čuvam djecu i šta sve ne.

  Ovo je samo mali delić moje ličnosti i mene pa ako vam zatreba nešto lepo, kreativno i rađeno sa ljubavlju ili nešto od kozmetike imajte me na umu. Imaću i ja vas.

  Hvala na podršci i praćenju. Čast mi je biti deo vaših života.

  Sve ove đakonije izrađujem za vas po narudžbi i dogovoru, uz puno ljubavi i od srca. Molim da me za sve upite ili narudžbe kontaktirate putem Facebook profila